Set pandantiv placat cu aur 18k

Set pandantiv placat cu aur 18k + cercei + lantisor cadou, iecare bijuterie este ambalata intr-o cutiuta cadou. Pentru a face o comanda online trebuie sa va inregistrati.

set pandantiv placat cu aur 18k

BijuNet.ro - Accesorii si efecte vestimentare

Cum platesc?

Pentru a putea primi produsele exista o singura modalitate de plata, prin ramburs- comanda va fi achitata in numerar, la livrare. Pachetul va fi trimis prin Curier Cargus.

Dupa ce ati efectuat comanda, va vom contacta telefonic sa confirmati comanda, adresa de livrare si eventual alte detalii.

Set pandantiv placat cu aur 18k

Livrarea produselor se face prin curier rapid Nemooriunde in tara, coletul ajunge la dvs in 1-3 zile lucratoare, costul transportortului este de 15 RON. Comenzile efectuate luni-vineri pana in ora 20:00 pleaca ziua urmatoare si ajung la dvs in 1-2 zile lucratoare, oriunde in tara(fie oras, fie sat).

Pot returna un produs?

Produsele cumparate pot fi returnate doar in ambalajul original, fara a fi deteriorate, in termen de 10 zile de la primire (mai exact, sa ajunga la noi in cel tarziu 10 zile de la receptionarea lor de catre dvs.), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Nu trimiteti colet cu ramburs, produsele trebuie mai intai verificate de noi si ulterior vor fi trimisi banii.BijuNet va inapoia contravaloarea marfii returnate in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor, prin mandat postal sau transfer bancar. Cheltuielile directe ocazionate de returnare a marfii (transport marfa si comisioane retur bani) vor fi suportate in totalitate de cumparator iar returnarea produselor se va face folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea produselor catre dvs. (ex.: daca ati primit produsele prin curier rapid va trebui sa ni le returnati tot prin curier rapid).

– In cazul in care avem promotii de genul livrare gratuita, la returnarea banilor vom scadea din valoarea produselor costul transportului.
– Oferim garantie bijuteriilor doar pentru defectele de fabricatie, prin inlocuirea acestora sau returnarea banilor daca aceastea nu mai sunt pe stoc.

Produsele oferite cadou (cutii, lantisoare, etc) nu beneficiaza de garantie.

Diverse bijuterii placat cu aur 18k

BijuNet.ro - Accesorii si efecte vestimentare