Ceasuri vintage

Noua colectie de Ceasuri vintage la cele mai bune preturi. Peste 50 de modele de ceasuri vintage dama, femei sau barbati, apartinand stilului trendy, ce se potriveste unui caracter extrovertit si jucaus adaugand un strop de nostalgie si emotie.

Esti pasionat de ceasuri vintage? Atunci e musai sa cumperi un astfel de accesoriu.

Ceas America Ceasuri vintage

Ceas fantezie alb

Ceas lebada Ceas galben

Ceas animal Ceas Eryk

Poate te intereseaza: Bratari placate cu aur 18k

Conditii de returnare

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Produsele cumparate pot fi returnate doar in ambalajul original, fara a fi deteriorate, in termen de 10 zile de la primire (mai exact, sa ajunga la noi in cel tarziu 10 zile de la receptionarea lor de catre dvs.), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

BijuNet va inapoia contravaloarea marfii returnate in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor, prin mandat postal sau transfer bancar. Cheltuielile directe ocazionate de returnare a marfii (transport marfa si comisioane retur bani) vor fi suportate in totalitate de cumparator iar returnarea produselor se va face folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea produselor catre dvs. (ex.: daca ati primit produsele prin curier rapid va trebui sa ni le returnati tot prin curier rapid).
Produsele oferite cadou (cutii, lantisoare, etc) nu beneficiaza de garantie.